Barbara de Bruyckere

Veelgestelde vragen

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen over mijn online training 'Pak ze bij de lurven met je stem' en over mijn stemcoachingtrajecten

Veelgestelde vragen online stempowertraining 'Pak ze bij de lurven met je stem'

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je hebt betaald voor de training, krijg je een mail om een account aan te maken (of een bestaand account te upgraden). Daarna kun je meteen beginnen.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Onbeperkt. Althans, voor zolang ik dit werk doe. En als het aan mij ligt, is dat nog héél lang. Je houdt ook toegang als ik de training een keer een update geef.

Wat heb ik nodig om de training te volgen?

Een computer, tablet of mobiele telefoon met een goede internetverbinding. En als je de uitgeschreven versies van de video's en de oefeningen op papier wilt nalezen, heb je ook nog een printer nodig.

Ik heb wel betaald, maar geen mail ontvangen om in te loggen. Wat nu?

Het kan zijn dat de bevestigingsmail waarmee je je account kunt activeren, in je spamfilter is terechtgekomen. Of in je map met ongewenste reclame. Wil je dat even controleren? Als je die mail daar niet aantreft, stuur mij dan een e-mail hierover. Dan laat ik voor je uitzoeken wat er is misgegaan, zodat het kan worden opgelost.

Ik wil graag ook persoonlijk advies over mijn stem en stemgebruik. Kan dat met deze online training?

Zeker! Als je deze training aanschaft, zit daar een gratis online coachingsessie bij via Zoom, in een klein groepje. Daarin kun je live je vragen stellen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je in een apart traject door mij op je stem te laten coachen, met meerdere sessies. Dat kan 1-op-1, maar ook in een groep. 

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn online stempowertraining jou gaat helpen met je stem en manier van spreken meer impact te maken. Ik sta achter mijn product en mijn benadering. Daarom bied ik geen 'niet goed, geld terug garantie'.

Veelgestelde vragen stemcoaching (groep of 1-op-1)

Wat heb ik nodig om me door jou te laten coachen op mijn stem?

De sessies vinden online plaats, via Zoom. Om mee te doen, heb je een computer, tablet of mobiele telefoon nodig met een goede internetverbinding.

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je betaald hebt, plannen we de dagen en tijden waarop de calls plaatsvinden, in.

Je geeft feedback op de audio's en video's die ik tijdens het coachingstraject maak. Zit daar een maximum aan?

Ik hanteer een maximum van vijf opnames per sessie. Mijn ervaring is dat dit echt meer dan genoeg is om grote stappen te maken met je stem en stemgebruik. Ik adviseer je overigens wel om er méér te maken dan die vijf. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt en hoe beter je erin wordt. Maar voor de feedback is een maximum van vijf opnames per call echt genoeg.

Krijg ik ook oefeningen?

Zeker. Ik heb allerlei praktische oefeningen, voor tal van problemen en uitdagingen op het gebied van stem en stemgebruik. Die ga ik niet zomaar over de schutting gooien. Omdat ik live - tijdens de calls - jouw stem hoor en tussendoor ook opnames van jou beluister, weet ik heel snel met welke oefeningen jij grote vorderingen gaat maken. Ik zal je dan ook vooral díé oefeningen geven. Een kwestie van maatwerk dus.

En als het coachingstraject voorbij is, wat dan?

Ik ben bezig met de vorming van een alumni-traject. Daarmee wil ik iedereen die zich door mij op zijn of haar stem heeft laten coachen, een vervolg bieden. Ik moet dit nog verder uitwerken, maar het idee is nu dat het traject zal bestaan uit online sessies met kleine groepjes, een of twee keer per maand. En dan bijvoorbeeld gedurende een halfjaar. Zodra ik dit verder heb uitgewerkt, lees je er vanzelf meer over op mijn website.
Barbara de Bruyckere blog

Blog

Barbara de Bruyckere videos

Video's

Barbara de Bruyckere podcasts

Podcasts

arrow_drop_up arrow_drop_down