barbara_de_bruyckere_stemtraining_online_triple_t

Over mij

Maar dan een beetje anders

Waar deze pagina eigenlijk over zou moeten gaan

Volgens veel online businesscoaches moet je op de Over mij-pagina jezelf van je persoonlijke kant laten zien. Bij voorkeur doe je dat, zeggen ze dan, door een verhaal te vertellen over een grote teleurstelling die je hebt overwonnen. Of door te schrijven over een langdurige worsteling waaruit je bepaalde levenslessen hebt getrokken. En om de pagina helemaal af te maken, leg je ook nog een link tussen die strijd en je business. Jouw ervaringen vormen dan een bron van inspiratie voor je klanten en geven jou extra geloofwaardigheid en status als coach of kennisprofessional. Op deze Over mij-pagina zou ik daarom eigenlijk moeten vertellen over onze zoon, die verstandelijk beperkt en autistisch is. Over hoe wij als gezin daarmee hebben leren omgaan. Over hoe de zorg voor hem mij dwong na te denken over ander werk, dat ik zo veel mogelijk thuis kon doen. Over hoe ik vervolgens – met mijn radio- en theaterachtergrond – uitkwam bij voice-overwerk. En over hoe ik, door me als voice-over jarenlang te verdiepen in alle aspecten van stem en stemgebruik, uiteindelijk stempowercoach® werd.

Hóé je het vertelt, zegt meer over jou dan wát je vertelt

Zo’n verhaal stónd hier ook. Aangemoedigd door mensen die er verstand van hebben, was het een prachtig verhaal. Al zeg ik het zelf. Met schitterende foto’s. Ik kreeg er ook mooie reacties op. Maar ik heb het vrij snel weer weggehaald. Want om mensen in staat te stellen je te leren kennen, hoef je niet per se verhalen óver jezelf te vertellen. Veel sterker, en minder in your face, zijn stukjes ván jezelf. Het feit dat ik die persoonlijke struggle hier juist níét wil uitmelken, zegt meer over mij dan die struggle zelf. Begrijp me niet verkeerd. Als jij wel verhalen over jezelf vertelt, is dat natuurlijk prima. Hier en daar doe ik het ook nog steeds. Maar hóé je ze vertelt, welke woorden je gebruikt, wat je gezichtsuitdrukking erbij is en vooral welke toon eronder zit, dat is allemaal veel interessanter.

Barbara_de_Bruyckere_stempowercoaching_over-mij_online

Stempoweren: in je kracht zetten via je stem

Via dat ene woord - toon - kom ik op deze Over mij-pagina alsnog uit bij wat ik doe en waarom jij daarmee het verschil gaat maken. Wat ik als stempowercoach® doe, is mensen (vrouwen vooral, maar ook mannen) stempoweren. Met als vertrekpunt hun stem, zet ik ze in hun kracht. Dan gaan ze letterlijk anders klinken, waardoor ze veel betere resultaten halen uit hun video’s, webinars, lives, podcasts, presentaties, meetings en verkoopgesprekken. 

In je stem klinkt door wat je onbewust drijft of remt

Het uitgangspunt van mijn stempowermethode is dat in je stem onbewust allerlei drijfveren en remmingen doorklinken. Zoals: de controle willen houden, niet durven stáán voor wat je écht vindt, de neiging hebben te pleasen en onnodige bewijsdrang. Mensen pikken dat op en onthouden het onprettige gevoel dat je hen geeft. Zo werken onze hersenen nu eenmaal. Het onvermijdelijke gevolg is dat je met je stemgeluid en manier van spreken je eigen succes blokkeert. Als stempowercoach® met jaren ervaring als voice-over heb ik een getraind gehoor voor die onbewuste drijfveren en remmingen. Vanuit mijn unieke en gepatenteerde methode, de Triple-T Toolbox®, reik ik je de tools en inzichten aan om je daarvan te bevrijden. Dan ga je – vaak al na een paar minuten (!) – spreken vanuit het nu, helemaal vrij en zo dichtbij dat je mensen raakt, inspireert en het gevoel geeft dat je mét hen praat, niet tégen hen. Zelfs als er een beeldscherm tussen staat. Dan gaan ze je vertrouwen en jou als de go-to expert in jouw vakgebied zien. Met als resultaat: meer omzet, erkenning en kansen.

Mijn motto is niet voor niets: ‘Klink anders, verdien beter’. Elders op deze website, zoals hieronder, vertel ik je meer over mijn methode en waarom jij daarmee de resultaten gaat krijgen die je verdient.

Barbara de Bruyckere - stempowercoach® voor vrouwelijke professionals met ambitie

Werk met mij

Stempowertraining

Pak ze bij de lurven met je stem (online training)

Stempowercoaching

Klink anders, verdien beter (groep of 1-op-1, coaching via Zoom)

Voice-over

Inspreekwerk voor radio- en tv-commercials en meer

arrow_drop_up arrow_drop_down