barbara_de_bruyckere_stemtraining_online_triple_t

Over mij

Maar dan een beetje anders

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_over_mij

Waar deze pagina eigenlijk over zou moeten gaan

Volgens veel online businesscoaches moet je op de Over mij-pagina jezelf van je persoonlijke kant laten zien. Bij voorkeur doe je dat, zeggen ze dan, door een verhaal te vertellen over een grote teleurstelling die je hebt overwonnen. Of door te schrijven over een langdurige worsteling waaruit je bepaalde levenslessen hebt getrokken. En om de pagina helemaal af te maken, leg je ook nog een link tussen die strijd en je business. Jouw ervaringen vormen dan een bron van inspiratie voor je klanten en geven jou extra geloofwaardigheid en status als coach of kennisprofessional. Op deze Over mij-pagina zou ik daarom eigenlijk moeten vertellen over onze zoon, die verstandelijk beperkt en autistisch is. Over hoe wij als gezin daarmee hebben leren omgaan. Over hoe de zorg voor hem mij dwong na te denken over ander werk, dat ik zo veel mogelijk thuis kon doen. Over hoe ik vervolgens – met mijn radio- en theaterachtergrond – uitkwam bij voice-overwerk. En over hoe ik, door me als voice-over jarenlang te verdiepen in alle aspecten van stem en stemgebruik, uiteindelijk stempowercoach® werd.

Hóé je het vertelt, zegt meer over jou dan wát je vertelt

Zo’n verhaal stónd hier ook. Aangemoedigd door mensen die er verstand van hebben, was het een prachtig verhaal. Al zeg ik het zelf. Met schitterende foto’s. Ik kreeg er ook mooie reacties op. Maar ik heb het vrij snel weer weggehaald. Want om mensen in staat te stellen je te leren kennen, hoef je niet per se verhalen óver jezelf te vertellen. Veel sterker, en minder in your face, zijn stukjes ván jezelf. Het feit dat ik die persoonlijke struggle hier juist níét wil uitmelken, zegt meer over mij dan die struggle zelf. Begrijp me niet verkeerd. Als jij wel verhalen over jezelf vertelt, is dat natuurlijk prima. Hier en daar doe ik het ook nog steeds. Maar hóé je ze vertelt, welke woorden je gebruikt en vooral welke toon eronder zit, dat is allemaal veel interessanter.

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_live_coaching_groep_1op1

Stempoweren: in je kracht zetten via je stem

Via dat ene woord - toon - kom ik uit bij wat ik als stempowercoach® doe en waarom jij daarmee het verschil gaat maken. Wat ik doe, is jou 'stempoweren'. Ik zet je in je kracht, met als vertrekpunt én uitkomst je stem en manier van spreken. Je gaat, vaak al na een paar minuten (!), anders klinken. Innerlijk bevrijd, zelfbewust, zoals jij ten diepste bent. Helemaal als jezelf dus. Hoe ik werk, leg ik je hieronder uit.

In je stem klinkt door wat je onbewust drijft of remt

Het uitgangspunt van mijn stempowermethode is dat in je stem onbewust allerlei drijfveren en remmingen doorklinken die jou niet dienen. Zoals: de controle willen houden, niet durven stáán voor wat je écht vindt, de neiging hebben te pleasen en onnodige bewijsdrang. Mensen pikken dat op en onthouden het onprettige gevoel dat je hen geeft. Het onvermijdelijke gevolg is dat je met je stem en manier van spreken je eigen succes blokkeert. Als stempowercoach® met vele jaren ervaring als voice-over heb ik een getraind gehoor voor die drijfveren en remmingen. Vanuit mijn unieke en gepatenteerde methode, de Triple-T Toolbox®, reik ik je de tools, inzichten en oefeningen aan om je daarvan te bevrijden. Dan ga je spreken vanuit het nu, helemaal vrij en zo dichtbij dat je mensen het gevoel geeft dat je mét hen praat, niet tégen hen. Dan ga je mensen raken, inspireren en overtuigen. In je video's, webinars, lives en podcasts, maar ook tijdens gesprekken, meetings en presentaties. Met betere resultaten tot gevolg. Zoals meer erkenning en kansen. En meer volgers, fans en - als je ondernemer bent - klanten. Mijn motto is niet voor niets: Klink anders, verdien beter.

Barbara de Bruyckere - stempowercoach® voor vrouwelijke professionals met ambitie

Werk met mij

StemPodcast® (gratis)

Wat kunnen we van de professionals leren? In mijn StemPodcast® interview ik mensen uit de radio-, televisie- en theaterwereld, bekende online ondernemers én wetenschappers over  stem, stemgebruik, presenteren en vertellen. 

Online training (gratis)

Met je stem en manier van spreken kun je mensen boeien, inspireren en overtuigen. In video's, webinars, podcasts, gesprekken, meetings en presentaties. Hoe? In mijn gratis online training geef ik je een aantal verrassende inzichten en deel ik volop inspiratie.

1-op-1 coaching (gratis)

Laat je overdonderen door de kracht van stempoweren en bezoek mijn Freestyle Stempowering Room op Clubhouse, (bijna) elke vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Dan coach ik mensen 1-op-1 in de hot seat. Als jij ook wil, geef je dat via de chat aan.

Doorbraaksessie

Ga verder waar mijn gratis inspiratie, training en coaching eindigen. En boek een doorbraaksessie stempowercoaching (1-op-1 via Zoom). Dan kom je los van je belemmerende overtuigingen, zodat je gaat klinken als jezelf en echt contact maakt. Na betaling ontvang je een link om de sessie in te plannen.

Coachingstrajecten

Pak door en ga voor een blijvende verandering van je mindset en de stem- en spreekpatronen die daaruit voortvloeien. Laat je door mij  in een kleine groep of 1-op-1 stempoweren tijdens zes live sessies via Zoom, op weg naar jouw next level van spreken. Na betaling neem ik contact met je op om de sessies in te plannen. 

Online stempowertraining

Met je stem en manier van spreken kun je mensen boeien, inspireren en overtuigen. In video's, webinars, podcasts, gesprekken, coach-calls, meetings en presentaties. In mijn online stempowertraining Pak ze bij de lurven met je stem vertel ik je er alles over. Na betaling kun je meteen zelf aan de slag

arrow_drop_up arrow_drop_down