Barbara de Bruyckere

Vragen? Of met mij werken?

Heb je vragen over mijn coachings en trainingen? Of wil je mij boeken als voice-over?

Neem contact met mij op

Neem contact op

Zakelijke gegevens

Contactinformatie
Barbara de Bruyckere
info@barbaradebruyckere.nl
BTW nummer: NL002010228B73
KvK nummer: 24286965


Volg mij op social media

Volg mij op Clubhouse.

Werk met mij

StemPodcast®
(gratis)

Wat kunnen we van de professionals leren? In mijn StemPodcast® interview ik mensen uit de radio-, televisie- en theaterwereld, bekende online ondernemers én wetenschappers over  stem, stemgebruik, presenteren en vertellen. 

Online training
(gratis)

Met je stem en manier van spreken kun je mensen boeien, inspireren en overtuigen. In video's, webinars, podcasts, gesprekken, meetings en presentaties. Hoe? In mijn gratis online training geef ik je een aantal verrassende inzichten en deel ik volop inspiratie.

1-op-1 coaching
(gratis)

Laat je overdonderen door de kracht van stempoweren en meld je aan voor een gratis 1-op-1 coaching tijdens mijn Freestyle Stempowering Room op Clubhouse, (bijna) elke vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Dan coach ik mensen 1-op-1 in de hot seat.

Doorbraaksessie stempowercoaching

Ga verder waar mijn gratis inspiratie, training en coaching eindigen. En boek een doorbraaksessie stempowercoaching (1-op-1 via Zoom). Dan kom je los van je belemmerende overtuigingen, zodat je gaat klinken als jezelf en echt contact maakt. Na betaling (47 euro, ex btw) plan je via een link de sessie zelf in.

Stempowercoaching
(groep of 1-op-1)

Pak door en ga voor een blijvende verandering van je mindset en de stem- en spreekpatronen die daaruit voortvloeien. Stempower jezelf via mijn coachingstraject Klink anders, verdien beter naar jouw next level van spreken, vertellen en presenteren, in een groep of 1-op-1 (zes sessies, via Zoom). 

Alumni-traject
(groep of 1-op-1)

Stijg uit boven je next level van spreken, vertellen en presenteren. En ga excelleren via mijn alumni-traject Stempower-coaching Excellent. Met nog meer (st)empowerment en met inspirerende en zeer praktische hot seat coachings. Je kunt kiezen voor een groeps- of 1-op-1 training (zes sessies, via Zoom).

Online stempowertraining (32 video's + Q&A)

Met je stem en manier van spreken kun je mensen boeien, inspireren en overtuigen. In video's, webinars, podcasts, gesprekken, coach-calls, meetings en presentaties. In mijn online stempowertraining Pak ze bij de lurven met je stem vertel ik je er alles over. De training bestaat uit meer dan 30 inspirerende video's en uitgeschreven downloads. En je krijgt er ook nog een Q&A met mij bij.

Voice-over coaching (1-op-1)

Ontdek tijdens mijn 1-op-1 voice-over coaching hoe je op een vernieuwende manier tv- en radiocommercials, bedrijfsfilms, animaties en andere producties met je stem tot leven brengt. In zes sessies via Zoom vertel ik je hoe je vanuit gevoel, eigenheid en intentie inspreekt, zodat je mensen met je stem raakt, inspireert en overtuigt, en van dat onechte 'voice-over toontje' afkomt.

Voice-over werk (radio, tv en meer)

Boek mij als voice-over voor het inspreken van tv- en radiocommercials, bedrijfsfilms, audiotours, explanimations, e-learnings, instore commercials, billboards, teasers, interactieve voice-response systemen en meer. Ik doe géén luisterboeken. Vaak voor gevraagd, nooit gedaan... Niets voor mij, veeeel te saai! Ik heb een eigen studio, dus ik lever snel. Als het moet, binnen 24 uur.
arrow_drop_up arrow_drop_down