Barbara de Bruyckere

Klink anders, verdien beter

Voice-over coaching: inspreken vanuit gevoel en intentie, zonder 'toontje'

Voice-over coaching 1-op-1 
barbara_de_bruyckere_voice-overcoach

Breng commercials, bedrijfsfilms, animaties en andere producties met je stem tot leven

Ben jij voice-over en wil jij ... 

 • ontdekken hoe je op een totaal vernieuwende manier, vanuit gevoel, eigenheid en intentie, audio's en video's inspreekt, zodat je mensen met jouw stemgeluid echt raakt, inspireert en overtuigt?
 • afkomen van dat aangeleerde en onechte 'voice-over toontje' en inspreken 'als jezelf', zodat kijkers en luisteraars meer echtheid ervaren en meteen een connectie voelen? 
 • je stem- en spreektechnieken met praktische en soms hilarische oefeningen in korte tijd op een veel hoger niveau krijgen?
 • meer gelaagdheid in je stem krijgen, zodat jouw voice-over bijdragen nog meer impact maken?
 • ontdekken hoe de markt werkt, waar het werk zit en welke niche voor jou, met jouw unieke stemgeluid, extra kansen biedt?
 • weten hoe je je van je conculega's onderscheidt, zodat opdrachtgevers jóú benaderen en niet die (vele) anderen?

Ga met je inspreekwerk naar jouw next level  

Laat mij je helpen en doe mijn 1-op-1 voice-over coaching Klink anders, verdien beter. In zes sessies via Zoom vertel ik je alles over mijn gepatenteerde stempowermethode en hoe je daarmee met je voice-over werk naar jouw next level gaat en je kansen op meer en mooie opdrachten vergroot.

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_live_coaching_groep_1op1

Met stempoweren kom je van je 'voice-over toontje' af 

Die toon van jouw next level is niet 'het toontje' dat je van zo veel andere voice-overs kent. Dat 'toontje' is het gevolg van de zogeheten 'inspreekmodus'. Dat is de kramp waarin je zó je best doet om als voice-over te klinken, dat jouw inspreekwerk óf te veel lijkt op wat anderen doen, óf niet om aan te horen is. Via mijn vernieuwende en gepatenteerde stempowermethode kom je van die kramp af, waardoor ook dat 'toontje' verdwijnt. Je gaat dan de ruimte en vrijheid voelen om je eigen, authentieke stemgeluid te laten doorklinken in je inspreekwerk.

Oefeningen om mooier, duidelijker en meer gelaagd te klinken

Toch kun je niet achterover leunen als je eenmaal jouw authentieke stemgeluid te pakken hebt. Je wil bijvoorbeeld niet hees worden, je wil je articulatie op orde krijgen en houden, je wil zo gelaagd mogelijk klinken en je wil de lenigheid hebben om lekker te kunnen variëren in bijvoorbeeld toon, tempo en volume. Geen zorgen, ik geef je daar tijdens de coaching allerlei praktische en soms hilarische oefeningen voor. Ook die zitten allemaal in mijn methode. 

Hoe je aan voice-over opdrachten komt

Daarnaast vertel ik je over de verschillende soorten voice-over opdrachten die er zijn, hoe je die aanpakt en hoe je überhaupt aan opdrachten komt, dus hoe de markt werkt. Uiteraard sta ik open voor ‘verzoeknummers’. Als jij met een specifiek probleem zit, kunnen we daar extra aandacht aan besteden.

status_verhogen_met_je_stem_presenteren_spreken

Hoe je aan werk komt

Afkomen van het toontje

Mensen raken

Jouw eigen stemgeluid

stemtraining_barbara_de_bruyckere_online_empoweren

Inspreken vanuit gevoel

Meer gelaagd klinken

aartjan_van_erkel_testimonial_stempoweren_barbara_de_bruyckere

'Via de manier waarop je praat, vertel je dingen over jezelf. Privé-dingen. Dingen die alleen jij weet. Dat doe je zonder dat je het zelf doorhebt. Maar met hun onderbewustzijn pikken mensen dat direct op. Barbara maakt je bewust van wat je allemaal onbewust communiceert. Zo maakt zij jou weer de meester over je eigen stem.'

Aartjan van Erkel - beruchtste copywriter van Nederland
voice_over_coaching_barbara_de_bruyckere_gerard_van_bodegom_stempoweren
'Barbara’s visie op voice-over werk en haar aanpak als coach spreken mij enorm aan. Ze werkt namelijk van binnen naar buiten. Ze luistert naar hoe jij je stem als instrument gebruikt. Ben je bijvoorbeeld - figuurlijk gesproken uiteraard - een piano, dan zal ze nooit proberen je als een harp te laten klinken. Nee, ze gaat uit van je eigen stem. Ze geeft je inzichten en tools waarmee je met je eigen, unieke stemgeluid mensen kunt bereiken en overtuigen. Dank je wel Barbara, voor het geweldige werk dat je doet. Jouw Triple-T methode heeft mij heel veel inzichten en nieuwe kennis gegeven.'
Gerard van Bodegom - voice-over

Stempoweren voor voice-overs: geen trucjes, via je mindset vind je jouw unieke stemgeluid

Nee, ik ga je tijdens de coaching niet vertellen dat je heel erg moet bewegen als je inspreekt, omdat je anders te weinig energie in je stem zou leggen. Of dat alle zinnen aan het eind omhoog of juist omlaag moeten. Of dat mensen je glimlach door de ingesproken tekst moeten horen. Of dat je van tevoren in de tekst moet aangeven waar je vertraagt, versnelt, een klemtoon legt of een korte stilte laat vallen. Of dat je een kurk tussen je tanden moet doen voor een betere articulatie ... Tja, need I say more? Dat doen andere voice-overcoaches al. Zij werken ‘van buiten naar binnen’. Ze stoppen je vol met instructies, zodat je alleen nog maar dáármee bezig bent en te veel in je hoofd zit. Dan wordt inspreken een voorgeprogrammeerd trucje, met het 'voice-over toontje’ als resultaat.

Ik werk radicaal anders: van binnen naar buiten

Met mijn stempowermethode werk ik precies andersom: van binnen naar buiten. Ik neem daarbij je mindset als vertrekpunt, zodat je teksten vanuit intentie gaat inspreken en het juiste gevoel onder de woorden laat doorklinken. Dat is echt vernieuwend, reden waarom mijn aanpak is gepatenteerd. 

Kijkers en luisteraars met je stem raken

Hoe die mindset-benadering werkt? In je stem klinken onbewust drijfveren en remmingen door die jou niet dienen. Denk aan onzekerheid over je talent en ervaring, controlezucht, bewijsdrang en je niet durven laten gaan (wat de kwaliteit van je inspreekwerk echt niet ten goede komt). Daardoor zit er te weinig 'van jou' in je stemklank en wordt inspreken -  daar heb je 'm weer - een trucje. Kijkers en luisteraars merken dat, bewust of onbewust. Ze worden niet geraakt.

Inspreken vanuit het nu, helemaal vrij in je hoofd

Als stempowercoach® met vele jaren ervaring als voice-over heb ik een getraind gehoor voor jouw onbewuste drijfveren en remmingen. Ik hoor ze in je stem, benoem ze en reik je de tools en inzichten aan om daar snel en blijvend van los te komen. Dan ga je spreken én inspreken vanuit het nu, helemaal vrij, in je gevoel en zo dichtbij dat je mensen wél raakt. En dat je ze inspireert en overtuigt. Omdat ze een zekere eigenheid horen, iets van jou, iets waarmee ze kunnen connecten.

Triple-T Toolbox®: Transformatie, Toon en Techniek

Mijn stempowermethode heeft een naam: de Triple-T Toolbox®. De drie T's daarin staan voor Transformatie, Toon en Techniek. Bevrijd van de remmingen en drijfveren die jou niet dienen en doorklinken in je stem (transformatie), vind je de toon waarmee jij jouw inspreekwerk naar een hoger niveau brengt. Eenvoudige stemtechnieken helpen je daarbij.

Jeanet_bathoorn_businesscoach_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Dit gaat verder dan stemcoaching. Barbara heeft de gave om in je stem te horen waar je in je persoonlijke ontwikkeling staat.’

Jeanet Bathoorn - businesscoach, mastermind expert en auteur (VrijheidsOndernemers)

maartje_blijleven_community_expert_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining
‘Als je in korte tijd veel meer impact wil maken met je stem en met je presentatie, laat je dan trainen en coachen door Barbara.’

Maartje Blijleven - digital community expert, keynote speaker en auteur (We Love Communities)

eva_brouwer_presentatietrainer_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Een aanrader. De stem is vaak totaal onderbelicht. Dankzij de stempowertraining van Barbara krijg je meer macht over je presentatie.’

Eva Brouwer - presentator, dagvoorzitter, presentatietrainer en auteur (Pak Je Podium)

petra_iuliano_businesscoach_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Voor Barbara is je stem de ingang naar een transformatie. Ze zet je tijdens haar coaching in je kracht en geeft je innerlijke vrijheid.’

Petra Iuliano - businesscoach, verdienmodellen expert en auteur (The Network of Purpose)

jeroen_hoekstra_bigpixel_animatie_studio_voice_over_barbara_de_bruyckere_inspreken

‘Met haar mooie en persoonlijke stem weet Barbara de aandacht van kijkers en luisteraars vast te houden.’

Jeroen Hoekstra – creative/art director (Bigpixel Animation Studio)
henri_haan_audiovisueel_producent_media_atelier_voice_over_barbara_de_bruyckere_inspreken
‘Barbara is een professionele en betrokken voice-over met een originele, warme sound. Ze is heel fijn om mee te werken.’
Henri Haan – audiovisueel producent (Het Media Atelier)
francoise_mittertreiner_filmmaker_mfilms_voice_over_barbara_de_bruyckere_inspreken
‘Als voice-over begrijpt Barbara meteen de kern van een tekst en hoe die moet overkomen. Daarom werk ik graag met haar samen.’
Françoise Mittertreiner – filmmaker en producent (Mfilms)
franck_veerhuis_producer_studio_veerhuis_voice_over_barbara_de_bruyckere_inspreken
‘Barbara heeft een uniek geluid, waardoor producties echt een eigen sfeer krijgen. Met haar werken is altijd een feestje.’
Franck Veerhuis – audiovormgever en producer (Studio Veerhuis)

Waarom mijn voice-over coaching jou gaat helpen

stemcoach_barbara_de_bruyckere_innerlijk_vrij_online

Je gaat je innerlijk vrij voelen. Dat hoor je terug in je stem, waardoor je inspreekwerk op een next level komt

In de eerste sessies van het coachingstraject gaan we de diepte in. We gaan dan luisteren naar hoe jij in het dagelijks leven klinkt. Dan ben je dus even geen voice-over, maar gewoon jezelf. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag waarom jij klinkt zoals je klinkt. Anders gezegd: wat jou onbewust tegenhoudt om vrij, zelfverzekerd, in je kracht en vanuit je gevoel te spreken en klinken. 

Waarom klink je zoals je klinkt?

Komt die pleasende toon voort uit een gebrek aan waardering en erkenning? Klink je zo monotoon omdat geen kleur durft te bekennen? Of omdat je te veel in je hoofd zit en niet in je gevoel? Komt dat juf-achtige toontje voort uit perfectionisme? En kan dat niet een onsje minder? Waarom praat je altijd zo gehaast? Ben je deep down nog steeds bang dat je onderbroken wordt omdat je die ervaring nu eenmaal hebt? Waar komt die relativerende ondertoon vandaan? Voel je nog steeds je cynische vrienden van vroeger over je schouder meekijken? Klink je zo pushend omdat je te veel in de uitkomst zit? En kun je dat niet beter loslaten? Waarom ga je aan het eind van een zin zo vaak omhoog? Je hoeft echt niet overal toestemming voor te vragen. En praat je misschien zo zacht omdat je thuis, als kind, altijd je mond moest houden? Of omdat je je niet op je gemak voelt, en jezelf het liefst onzichtbaar of onhoorbaar maakt? En moet je dan niet iets aan dát gevoel doen?

Je eigen geluid vinden, klinken als jezelf

Door antwoorden te vinden op dit soort vragen, kom je los van de klanken en spreekgewoonten die jou niet (meer) dienen. Inzichten en praktische, soms hilarische oefeningen uit mijn methode helpen je daarbij. Zo kom je bij je eigen geluid en ga je klinken … als jezelf. Ook als je teksten inspreekt. Je voice-over bijdragen klinken daardoor beter, meer gelaagd en authentieker. Mensen voelen dat, bewust of onbewust. Ze laten zich er meer door raken, inspireren en overtuigen.   

Samen ontdekken we:

 • welke belemmerende gedachten en overtuigingen onbewust doorklinken in je stem, en daardoor ook in je voice-over werk;
 • hoe je daarvan loskomt, zodat je innerlijk vrij wordt en in je kracht gaat staan, waardoor je klank verandert;
 • hoe je op deze manier, vanuit je mindset, met een ander gevoel en een andere intentie voice-over teksten inspreekt, zodat je mensen met jouw stemgeluid echt raakt, inspireert en overtuigt;
 • hoe je afkomt van dat aangeleerde (onechte) 'voice-over toontje'.

Verder vertel ik je:

 • wat voor inspreekopdrachten er zoal zijn en hoe je die aanpakt;
 • hoe de markt werkt, waar het werk zit en welke niche voor jouw specifieke stemgeluid extra kansen biedt;
 • hoe je je onderscheidt van je conculega's, zodat opdrachtgevers jóú benaderen, en niet die (vele) anderen.

Daarnaast kom je te weten:

 • welke twee tools met afstand het krachtigst zijn om de aandacht van kijkers en luisteraars te triggeren;
 • hoe je heel simpel en subtiel met je stem kunt spelen om mensen geboeid te houden;
 • hoe je eenvoudig afkomt van je matte monotoon, waarmee je mensen in de sluimerstand laat sukkelen;
 • hoe je met een aanpassing van niks vriendelijker en empathischer gaat klinken;
 • hoe je juist meer autoriteit en zakelijkheid in je stemgeluid krijgt.

Ook ontdek je:

 • hoe je eenvoudig voorkomt dat je hees wordt als je langere tijd aan één stuk inspreekt;
 • hoe je helder en beter verstaanbaar gaat klinken;
 • hoe je heel eenvoudig afkomt van die onsmakelijke smakjes tijdens het inspreken;
 • hoe je meer diepte in je stem krijgt en/of minder nasaal klinkt, waardoor mensen het prettiger vinden om naar jouw stem te luisteren;
 • hoe je met je ademhaling extra rust en diepte in je stem krijgt, waardoor de video's en audio's waar jij je stem aan leent, beter bij mensen binnenkomen en meer vertrouwen wekken.

maxime_coesel_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_online

‘Ik heb zó veel masterclasses  gevolgd, ook in het buitenland. Barbara is de eerste die van binnenuit  werkt, zodat je vanzelf anders klinkt en écht contact met mensen maakt.’

Maxime Coesèl - presentatrice, voice-over en entertainment producer (M-Factor)

milton_wijngaarde_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_triple_t_toolbox
‘Barbara's Triple-T aanpak is een gamechanger. Alleen vanuit het nu, in een flow, kun je stukjes van jezelf laten zien. Dat is wat mensen willen. Ze willen echtheid. Dán voelen ze een connectie.’

Milton Wijngaarde - zanger (nu solo, voorheen leadzanger bij R&B-formatie Romeo)

urvin_monte_musicalster_barbara_de_bruyckere_triple_t_online

‘Als ik spreek, hou ik mezelf in. Barbara heeft mij geleerd dat ik dan te veel in mijn hoofd zit. Ga ik naar mijn gevoel, alsof ik dans of zing, dan verdwijnt het kogelvrije glas tussen mij en het publiek.’

Urvin Monte - danser, zanger, acteur, musicalster, audio engineer en regisseur

stella_bergsma_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_triple_t

‘Het is fascinerend dat Barbara in je stem hoort wat voor persoon je bent en wat je verborgen houdt. Door daar de vinger op te leggen, kun je dat loslaten en ga je klinken zoals je echt bent.’

Stella Bergsma - zangeres, schrijfster en voordrachtskunstenares 

sanne_jaspers_loopbaanconsultant_testimonial_barbara_de_bruyckere_stempowercoaching
'Ik was een tijdje geleden in de room van Barbara op Clubhouse. Daar coachte ze een man die door haar stemopdrachten bij een stuk emotie kwam dat hij heel ver weg had gestopt. Toen dacht ik: ‘Dát wil ik ook. Met háár wil ik werken’. In de doorbraaksessie die ik vervolgens met Barbara heb gehad, kwam ik erachter dat er inderdaad veel meer in mijn stem zit. En ook veel meer ... in mij! Ik ben toen gestart met het groepstraject en ik ben zó blij met wat ik daar heb kunnen vinden in mezelf. Barbara weet op de een of andere manier zo de diepte in te gaan en datgene wat je heel ver weg had gestopt, te pakken en te zeggen: ‘Kijk, … dít!’. En dan kun je alleen nog maar voelen: ‘Ja, … dát ja! Dát is wat ik nooit onder woorden kon brengen. Dát is wat me vastzet en tegenhoudt. Dát is die enorme ondermijner in mijn hoofd. En jij hebt ‘m nu vóór mijn neus op tafel gelegd! Wát een bevrijding!! Dus ik ben Barbara ongelofelijk dankbaar en er gaat nog heel veel gebeuren na deze training. Want deze ontwikkeling zet zich voort. Ja, ik ben dankbaar en héél blij!’
Sanne Jaspers - loopbaanconsultant

Wat krijg je?

6 live sessies (via Zoom)

6 live sessies om de belemmeringen die in je stem doorklinken, los te laten en tijdens het inspreken te klinken als ... jezelf.

barbara_de_bruyckere_online_stemcoaching_opnames_sessies_1op1_groep

StemDebriefings

    Opnames van de live sessies, zodat je alles nog eens rustig kunt terugkijken en op je in kunt laten werken.

stemcoaching_barbara_de_bruyckere_online_stemcoach_oefeningen

StemBriefings: oefeningen

Documenten met eenvoudige oefeningen op maat, bijvoorbeeld om meer gelaagd te klinken of je articulatie te verbeteren.

barbara_de_bruyckere_online_stemcoaching_feedback_triple_t

Feedback

Feedback op alle audio’s en video’s die jij tijdens het traject maakt, zowel voice-over opdrachten als persoonlijke opnames.

stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stemlog

StemLog

Een overzicht om heel gemakkelijk de vorderingen in je stemgebruik en stemklank bij te houden.

barbara_de_bruyckere_online_stemtraining_stemcoach

Online training

Toegang tot mijn online stempowertraining Pak ze bij de lurven met je stem (30+ video's en schriftelijke uitwerkingen).

marielle_lassche_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_presenteren_spreken

‘Barbara hoorde in mijn stem dat ik me te weinig een deskundige voelde. Dankzij haar coaching durf ik nu te stáán voor wat ik weet. Mijn presentaties en online colleges zijn daardoor enorm veel beter geworden.’

Mariëlle Lassche - kunsthistorica en docent (Kunst & Context)

veronique-de-prycker-online-stempowercoaching-barbara-de-bruyckere

‘Barbara is een echte stemfluisteraar. Ze hoort feilloos of jouw boodschap je helpt je doelen te bereiken. Jouw mindset klinkt namelijk onbewust door in je stem en dat maakt het verschil tussen wel of geen impact.’

Véronique de Prycker - ondernemerscoach en LinkedIn-expert

veerle_seymus_barbara_de_bruyckere_triple_t_toolbox

‘Iemand vijf zinnen laten uitspreken en weten wat het probleem is. Barbara kan dat. Je ontdekt hoe je stem onbewust gepercipieerd wordt en hoe je dat kunt sturen. Dat is zonder meer indrukwekkend.'

Veerle Seymus - business mentor en leadership developer

tracy_metz_journalist_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stemtraining
‘De stempowercoaching van Barbara is echt een verrijking! Ik weet nu hoe ik mijn stem bewust anders kan inzetten. Om me te positioneren bijvoorbeeld. Of om mensen echt mee te krijgen in mijn verhaal.’

Tracey Metz - journalist (o.a. NRC en De Groene), auteur, presentator en podcastmaker  

suus_venings_testimonial_stempowercoaching_barbara_de_bruyckere_online_coaching
'Door met Barbara te werken, heb ik ontdekt dat in mijn stem persoonlijke belemmeringen van vroeger doorklonken. Daar heb ik tijdens de stempowercoaching afstand van genomen, waardoor ik mezelf nu veel vrijer voel om te spreken en meer ruimte in te nemen. Daarnaast heb ik technieken geleerd om mensen te boeien en slim in te spelen op hun brein, dat nu eenmaal aanslaat op variatie. Ik ben bijvoorbeeld minder monotoon gaan praten. Tot slot heb ik geleerd om meer vanuit gevoel en speelsheid te spreken, en minder beredeneerd. Ik spreek nu vrijer en hoef niet alles eerst te bedenken, want de woorden komen vanzelf. Ik raad je aan met Barbara te werken. Want de kans is ontzettend groot dat je veel briljanter bent in je vak dan hoe je overkomt. In korte tijd maak je bij Barbara een enorme transformatie door en ga je je veel zekerder voelen als je spreekt.'
Suus Venings - online scriptiebegeleider (Gelukkig afstuderen)
1.697 euro (ex btw)

Klink anders, verdien beter (voice-over coaching 1-op-1)

Ontdek hoe je op een totaal vernieuwende manier, vanuit mijn gepatenteerde stempowermethode, tv- en radiocommercials, bedrijfsfilms, animaties, audiotours, e-learnings en andere mediaproducties met je stem tot leven brengt. En doe mijn 1-op-1 voice-over coaching Klink anders, verdien beter.


Wat krijg je?

 • Zes live sessies in twee maanden, via Zoom. De sessies duren ongeveer een uur.
 • Opnames van deze sessies.
 • Feedback op de audio's en video's die je mij tussen de sessies door stuurt. 
 • Toegang tot mijn grote online stempowertraining, met ruim dertig video's en uitgeschreven downloads vol waardevolle inzichten en oefeningen over stem en stemgebruik.


Betaling in termijnen is mogelijk.


Na betaling neem ik contact met je op om de sessies in te plannen.

Waarom mijn voice-over coaching de beste keus is

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_live_coaching_groep_1op1

Omdat stempoweren radicaal anders en vernieuwend is

 • Voice-overcoaches werken altijd van buiten naar binnen. Ze stampen je vol met vermoeiende instructies, waardoor je veel te veel in je hoofd gaat zitten. Geloof me, daar moet je niet zijn als je met je stem contact wil maken met mensen. Ik werk radicaal anders: van binnen naar buiten. Je stem is het orkest van je hart of de echo van je ziel. In je stem klinkt door wat je - bewust of onbewust - in de weg zit. Ik help je dat los te laten, zodat je in je gevoel komt, in het nu. Dan ga je inspreken met een stemklank die echt de jouwe is, met jouw authentieke stemgeluid, en kom je los van het 'voice-over toontje'. Pas dan voelen mensen contact en maak je met je stem de impact die jouw opdrachtgevers willen maken.
 • Ik combineer mijn 'van binnen naar buiten benadering' met veel aandacht voor stemtechniek, verteltechniek en toonvariatie. Niet voor niets heb ik mijn methode de Triple-T Toolbox® genoemd. De drie T's daarin staan voor Transformatie (van binnen naar buiten), Toon én Techniek. Bevrijd van wat jou bewust of onbewust in de weg zit en in je stem doorklinkt (transformatie), vind je de toon waarmee je jouw inspreekwerk naar een next level brengt. Eenvoudige stemtechnieken helpen je daarbij.
 • Mijn aanpak is gebaseerd op vele jaren ervaring als voice-over en inzichten van onder meer psychologen, hersenonderzoekers, radio- en tv-presentatoren (die ik voor mijn StemPodcast® interview) en de beste stemcoaches van Amerika.
 • Je ontdekt dingen waar andere mensen, ook je concurrenten, geen benul van hebben.
 • Je profiteert levenslang van je nieuwe skills, omdat ze - in tegenstelling tot aangeleerde trucjes - van binnenuit komen en automatisch voortvloeien uit wie jij ten diepste bent. Ze zijn, met andere woorden, insync met jou als persoon.

Wanneer mijn voice-over coaching jou niet gaat helpen

 1. Als je liever niet 'out of the box' denkt en het juist je doel is om te klinken zoals zo veel andere voice-overs al klinken, namelijk met dat 'toontje'.
 2. Als je het niet kunt opbrengen om – zeker in de eerste weken – elke dag wat eenvoudige oefeningen te doen.
 3. Als je geen vertrouwen hebt in de kracht van live online coaching.
 4. Als je aarzelingen hebt om op zoek te gaan naar wat jou belemmert in jouw stemgebruik en manier van spreken. Ik ga geen langdurige ‘sofagesprekken’ met je voeren over pijnlijke issues uit jouw leven. Maar je moet wel bereid zijn een niveautje dieper te gaan, zodat je die belemmeringen gaat zien. Dat is al genoeg om ze los te kunnen laten, zodat je echt vrij, zelfbewust en vanuit je gevoel gaat spreken en inspreken.
barbaradebruyckere_stempowercoach-voice-over_stempoweren
1.697 euro (ex btw)

Klink anders, verdien beter (voice-over coaching 1-op-1)

Heb je nog vragen?

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.