Barbara de Bruyckere

Stempowercoaching Excellent

Alumni-traject om te excelleren in spreken en presenteren (groep of 1-op-1)

Stempowercoaching Excellent groep of 1-op-1 
barbara_de_bruyckere_stempowercoach

Stijg uit boven je next level van spreken, vertellen en presenteren. En ga excelleren

Stijg uit boven je next level van spreken, vertellen en presenteren. En ga excelleren via mijn alumni-training Stempowercoaching Excellent. Dit traject is alleen toegankelijk voor wie mijn groeps- of 1-op-1 coaching Klink anders, verdien beter heeft gevolgd. Ook bij Stempowercoaching Excellent kun je kiezen tussen een groeps- en een 1-op-1 traject. Nog een overeenkomst is het aantal Zoom-sessies: zes. Deze sessies vinden echter plaats in een periode van drie maanden, in plaats van twee.

Motto alumni-traject: 'Every level has a new devil'

Met als motto 'Every level has a new devil' ga ik in op de dingen waar jij tegenaan loopt nu je in je kracht staat en – op jouw next level – zelfbewust, innerlijk vrij en als jezelf spreekt en klinkt. Het kan gaan om dingen in zowel je werk als je persoonlijke leven. Als je anders klinkt, roep je namelijk andere reacties op. Vaak zijn die positief, omdat jouw hervonden kracht en zelfbewustzijn nu doorklinken in je stem. Dat trekt mensen aan. Maar de reacties kunnen ook onwennig of zelfs negatief zijn. Want je beweegt niet meer uit gewoonte of beleefdheid mee, maar spreekt je uit en stáát voor wat je zegt. En zo klínk je ook.

Wegblijven bij fatsoenskramp, grenzen stellen, in je kracht blijven

Tijdens de alumni-training geef ik je de tools en inzichten om met die reacties om te gaan. Om weg te blijven bij die vermoeiende fatsoenskramp, grenzen te stellen én op te komen voor wie jij bent. En om mensen gedecideerd op afstand te houden als ze toch weer onder je huid dreigen te kruipen, je energie kapen en jou uit balans brengen. Ook vertel ik je hoe je in je kracht blijft als ondermijnende gedachten en overtuigingen vanuit jezelf weer opspelen. 

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_online_zoom_groep_1op1

Inspirerende hot seat coachings

Veel (st)empowerment dus in dit alumni-traject. Maar ik ga ook heel praktisch met je aan de slag, via specials met leerzame en inspirerende hot seats. Deze korte 1-op-1 coachings gaan over concrete onderwerpen, problemen en situaties, zoals bijvoorbeeld:

 • hoe je je salespitch kansrijker maakt;
 • hoe je je salaris- of promotiewensen met meer overtuiging op tafel legt;
 • hoe je met je stemklank al bij de eerste zin indruk maakt als je jezelf voorstelt;
 • hoe je sowieso meer klinkt als de expert die je bent;
 • hoe je, zonder ‘bitchy’ over te komen, voorkómt dat anderen je steeds in de rede vallen;
 • hoe je waardig en effectief mansplainers terug in hun hok duwt;
 • hoe je iemand die met jouw idee aan de haal wil gaan, soeverein op zijn plek zet;
 • hoe je een podcast of video aantrekkelijk begint en doeltreffend afrondt;
 • waar je allemaal op moet letten als je je eigen boek wil inspreken;
 • hoe je vanuit je gevoel en dus met veel meer impact een verhaal vertelt;
 • hoe je zonder zenuwen, in een fijne flow, voor een (grote) groep spreekt. Zowel op een podium als online.

Volop ruimte voor verzoeknummers 

Uiteraard is er volop ruimte voor ‘verzoeknummers’. Dus als jij zelf een onderwerp voor een special hebt, zeg het. Dan doen we ook daarover een hot seat. En zijn er dingen uit het vorige coachingstraject weggezakt, dan kun je me daar alles over vragen. 

Online stempowertraining als backbone

Als backbone dient mijn grote online stempowertraining Pak ze bij de lurven met je stem, met ruim dertig video's en uitgeschreven downloads vol waardevolle inzichten en oefeningen over stem, stemgebruik, spreken en presenteren. Omdat je als alumni al een coaching bij mij hebt gevolgd, héb je al toegang tot die online training. 

aartjan_van_erkel_testimonial_stempoweren_barbara_de_bruyckere

'Via de manier waarop je praat, vertel je dingen over jezelf. Privé-dingen. Dingen die alleen jij weet. Dat doe je zonder dat je het zelf doorhebt. Maar met hun onderbewustzijn pikken mensen dat direct op. Barbara maakt je bewust van wat je allemaal onbewust communiceert. Zo maakt zij jou weer de meester over je eigen stem.'

Aartjan van Erkel - beruchtste copywriter van Nederland
barbara_de_bruyckere_stempowercoach_live_coaching_zoom_groep_1op1

Geen presentatietrucjes, maar echt contact. Ook in mijn alumni-training werk ik vanuit jouw kern en mindset

Je weet inmiddels dat ik niet van de presentatietrucjes ben. Ik ga je niet vertellen hoe je moet staan (of zitten) als je iets vertelt of presenteert, waar je je handen moet houden, dat je zus of zo moet kijken, dat je steeds moet glimlachen of dat je toon aan het eind van elke zin omhoog of juist omlaag moet. Ik vind het 'aangeleerde buitenkant'. Zodra je aan dat soort dingen moet gaan denken als je spreekt, zit je 'in je hoofd' en ben je er niet helemaal bij. Hoe kun je dan ooit contact maken met je kijkers, luisteraars, gesprekspartner of publiek? Terwijl dat juist de bedoeling is: contact maken! 

Innerlijk bevrijd en in je kracht ga je klinken als jezelf

Ook tijdens mijn alumni-traject Stempowercoaching Excellent zul je merken dat ik radicaal anders werk: van binnenuit, dus vanuit je mindset. Door je te verbinden met je kern, met wie jij ten diepste bent, ga je klinken als ... jezelf. Dan ga je pas echt contact maken. Je stem is de echo van je ziel, of zoals een van mijn Amerikaanse coaches ooit zei: het orkest van je hart. Het is mijn doel dat orkest optimaal te laten klinken. En dat kan alleen als jij dat hart laat spreken. Zonder belemmerende gedachten, overtuigingen die jou niet dienen, oneigenlijke verplichtingen en die hinderlijke fatsoenskramp. Vrij en onafhankelijk, helemaal zoals jij ten diepste bent. Als jezelf dus. Dat gaat je zo veel opleveren: meer erkenning, meer kansen, meer volgers, fans en klanten en heel veel gemak. Je knalt je video's en podcasts er zo op. En voor coach-calls, meetings en presentaties heb je geen spanning meer. Want jij staat in je kracht. Jij mag er zijn. Wie maakt je nog wat?

Triple-T Toolbox®: Transformatie, Toon en Techniek

Mijn stempowermethode is gepatenteerd en heeft een naam: de Triple-T Toolbox®. De drie T's daarin staan voor Transformatie, Toon en Techniek. Bevrijd van de remmingen en drijfveren die jou niet dienen en doorklinken in je stem (transformatie), vind je de toon waarmee je wél resultaten boekt. Eenvoudige stemtechnieken helpen je daarbij.

innerlijke_vrijheid_stempoweren_barbara_de_bruyckere_stempowercoach

Wanneer kun je een alumni-traject volgen?

Ik start regelmatig nieuwe alumni-trajecten, zowel groeps- als 1-op-1 trainingen. Vaak kun je al binnen een paar weken beginnen, op dagen en tijden die jou (en mij) goed uitkomen. Nadat je je hebt aangemeld, neem ik daarover contact met je op.

suus_venings_testimonial_stempowercoaching_barbara_de_bruyckere_online_coaching
'Door met Barbara te werken, heb ik ontdekt dat in mijn stem persoonlijke belemmeringen van vroeger doorklonken. Daar heb ik tijdens de stempowercoaching afstand van genomen, waardoor ik mezelf nu veel vrijer voel om te spreken en meer ruimte in te nemen. Daarnaast heb ik technieken geleerd om mensen te boeien en slim in te spelen op hun brein, dat nu eenmaal aanslaat op variatie. Ik ben bijvoorbeeld minder monotoon gaan praten. Tot slot heb ik geleerd om meer vanuit gevoel en speelsheid te spreken, en minder beredeneerd. Ik spreek nu vrijer en hoef niet alles eerst te bedenken, want de woorden komen vanzelf. Ik raad je aan met Barbara te werken. Want de kans is ontzettend groot dat je veel briljanter bent in je vak dan hoe je overkomt. In korte tijd maak je bij Barbara een enorme transformatie door en ga je je veel zekerder voelen als je spreekt.'
Suus Venings - online scriptiebegeleider (Gelukkig afstuderen)

Wat krijg je?

6 sessies (via Zoom + opnames)

Zes sessies in drie maanden via Zoom, waarin ik je voorbij je next level van spreken, vertellen en presenteren coach. Inclusief opnames van de sessies.

Feedback op video's en audio's

Feedback op de audio's en video's die jij tijdens het traject maakt. Uiteraard van mij, en bij de groepscoaching ook van de andere deelnemers.

Specials met hot seat coachings

1-op-1 coachings over tal van onderwerpen die met spreken, vertellen en presenteren te maken hebben. Ook 'verzoeknummers'. 

Stempowercoaching Excellent

barbara_de_bruyckere_stempowercoach_online_groepscoaching

Alumni-traject groep

Stempowercoaching Excellent
997 euro (ex btw)
barbara_de_bruyckere_stempowercoach_live_coaching_groep_1op1

Alumni-traject 1-op-1

Stempowercoaching Excellent

1.697 euro (ex btw)
Jeanet_bathoorn_businesscoach_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Dit gaat verder dan stemcoaching. Barbara heeft de gave om in je stem te horen waar je in je persoonlijke ontwikkeling staat.’

Jeanet Bathoorn - businesscoach, mastermind expert en auteur (VrijheidsOndernemers)

maartje_blijleven_community_expert_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining
‘Als je in korte tijd veel meer impact wil maken met je stem en met je presentatie, laat je dan trainen en coachen door Barbara.’

Maartje Blijleven - digital community expert, keynote speaker en auteur (We Love Communities)

eva_brouwer_presentatietrainer_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Een aanrader. De stem is vaak totaal onderbelicht. Dankzij de stempowercoaching van Barbara krijg je meer macht over je presentatie.’

Eva Brouwer - presentator, dagvoorzitter, presentatietrainer en auteur (Pak Je Podium)

petra_iuliano_businesscoach_stemcoach_barbara_de_bruyckere_stemtraining

‘Voor Barbara is je stem de ingang naar een transformatie. Ze zet je tijdens haar coaching in je kracht en geeft je innerlijke vrijheid.’

Petra Iuliano - businesscoach, verdienmodellen expert en auteur (The Network of Purpose)

sanne_jaspers_loopbaanconsultant_testimonial_barbara_de_bruyckere_stempowercoaching
'Ik was een tijdje geleden in de room van Barbara op Clubhouse. Daar coachte ze een man die door haar stemopdrachten bij een stuk emotie kwam dat hij heel ver weg had gestopt. Toen dacht ik: ‘Dát wil ik ook. Met háár wil ik werken’. In de doorbraaksessie die ik vervolgens met Barbara heb gehad, kwam ik erachter dat er inderdaad veel meer in mijn stem zit. En ook veel meer ... in mij! Ik ben toen gestart met het groepstraject en ik ben zó blij met wat ik daar heb kunnen vinden in mezelf. Barbara weet op de een of andere manier zo de diepte in te gaan en datgene wat je heel ver weg had gestopt, te pakken en te zeggen: ‘Kijk, … dít!’. En dan kun je alleen nog maar voelen: ‘Ja, … dát ja! Dát is wat ik nooit onder woorden kon brengen. Dát is wat me vastzet en tegenhoudt. Dát is die enorme ondermijner in mijn hoofd. En jij hebt ‘m nu vóór mijn neus op tafel gelegd! Wát een bevrijding!! Dus ik ben Barbara ongelofelijk dankbaar en er gaat nog heel veel gebeuren na deze training. Want deze ontwikkeling zet zich voort. Ja, ik ben dankbaar en héél blij!’
Sanne Jaspers - loopbaanconsultant
barbaradebruyckere_stempowercoach-voice-over_online_coaching

Alumni-traject alleen toegankelijk als je al een coaching hebt gedaan

  Ik ga in mijn alumni-traject Stempowercoaching Excellent flink de diepte in, en let nog meer dan in mijn andere coachings op de details. Want als je eenmaal op je next level bent, is juist daar de meeste winst te behalen. Als deelnemer moet je dan ook een stevige basis hebben. Daarom kun je alleen aan de alumni-training meedoen als je al een keer een stempowercoaching bij mij hebt gedaan. 

maxime_coesel_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_online

‘Ik heb zó veel masterclasses  gevolgd, ook in het buitenland. Barbara is de eerste die van binnenuit  werkt, zodat je vanzelf anders klinkt en écht contact met mensen maakt.’

Maxime Coesèl - presentatrice, voice-over en entertainment producer (M-Factor)

milton_wijngaarde_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_triple_t_toolbox
‘Barbara's Triple-T aanpak is een gamechanger. Alleen vanuit het nu, in een flow, kun je stukjes van jezelf laten zien. Dat is wat mensen willen. Ze willen echtheid. Dán voelen ze een connectie.’

Milton Wijngaarde - zanger (nu solo, voorheen leadzanger bij R&B-formatie Romeo)

urvin_monte_musicalster_barbara_de_bruyckere_triple_t_online

‘Als ik spreek, hou ik mezelf in. Barbara heeft mij geleerd dat ik dan te veel in mijn hoofd zit. Ga ik naar mijn gevoel, alsof ik dans of zing, dan verdwijnt het kogelvrije glas tussen mij en het publiek.’

Urvin Monte - danser, zanger, acteur, musicalster, audio engineer en regisseur

stella_bergsma_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_triple_t

‘Het is fascinerend dat Barbara in je stem hoort wat voor persoon je bent en wat je verborgen houdt. Door daar de vinger op te leggen, kun je dat loslaten en ga je klinken zoals je echt bent.’

Stella Bergsma - zangeres, schrijfster en voordrachtskunstenares 

Heb je nog vragen?

Neem contact met mij op.