Barbara de Bruyckere

Gratis 1-op-1 stempowercoaching op Clubhouse

Vind in een paar minuten (!) de toon waarmee je mensen ráákt

Gratis stempowercoaching op Clubhouse

Wil jij moeiteloos een ijzersterke impact maken met je stem? Meld je aan voor mijn gratis 1-op-1 coaching op Clubhouse

Wil jij moeiteloos een ijzersterke impact maken met je stem? Laat je dan (gratis) door mij coachen tijdens mijn gratis Stempowering Room op Clubhouse, (bijna) elke vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Dan coach ik je 1-op-1, live en zonder voorbereiding op je stem, klank en manier van spreken. Al na een paar minuten klink je anders. Zelfverzekerder en meer in je kracht. Of empathischer en meer verbindend. Sowieso meer als jezelf. Daardoor gaan mensen meteen contact met je voelen en ga je ze raken. 

Een ijzersterke impact, veel betere resultaten

Als je die toon weet vast te houden in je video's, audio's, gesprekken, meetings, talks en presentaties, ga je daar veel betere resultaten mee halen. Zoals meer erkenning en kansen. En meer volgers, fans, klanten en omzet.

Zelf jouw hot seat inplannen

Meld je gratis aan via de knop hieronder. Dan ontvang je van mij een mail met een link, zodat je zelf jouw 1-op-1 sessie (hot seat) kunt inplannen. Tijdens elke Stempowering Room heb ik vier hot seats beschikbaar.

marielle_lassche_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_presenteren_spreken

‘Barbara hoorde in mijn stem dat ik me te weinig een deskundige voelde. Dankzij haar coaching durf ik nu te stáán voor wat ik weet. Mijn presentaties en online colleges zijn daardoor enorm veel beter geworden.’

Mariëlle Lassche - kunsthistorica en docent (Kunst & Context)

veronique-de-prycker-online-stempowercoaching-barbara-de-bruyckere

‘Barbara is een echte stemfluisteraar. Ze hoort feilloos of jouw boodschap je helpt je doelen te bereiken. Jouw mindset klinkt namelijk onbewust door in je stem en dat maakt het verschil tussen wel of geen impact.’

Véronique de Prycker - ondernemerscoach en LinkedIn-expert

Jiska_van_der_Kooij_stemcoaching_Barbara_de_Bruyckere_triple_t

‘Barbara hoort haarfijn in je stem waar je fysiek en emotioneel zit. Ze wist mij te connecten met de emoties achter mijn woorden. Dat kan ik als ondernemer goed gebruiken bij het echt bereiken van mijn cliënten.'

Jiska van der Kooij - life coach, communicatietrainer en mindfullness trainer

laura_romy_legue_testimonial_barbara_de_bruyckere_stemcoach_online
‘Binnen een aantal minuten had Barbara door waar mijn uitdagingen als ondernemer zitten, puur door naar mijn stem te luisteren: minder perfectionisme, meer gevoel voor het middenveld. Een indrukwekkende gave!'

Laura Romy Legué - expert digital usability en digital presence

barbara_de_bruyckere_impact_stem_gratis_training_pauzes_stemcoach

Klinken als expert

barbara_de_bruyckere_impact_stem_gratis_training_heesheid_stemcoach

Je helemaal vrij voelen

barbara_de_bruyckere_impact_stem_gratis_training_melodie_stemcoach

Echt contact maken

annemarie_timmermans_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stempower

‘Barbara wist haarfijn te duiden hoe mijn stem overkomt, voelde goed aan wat daarachter zat en gaf me diverse oefeningen die ervoor zorgen dat ik anders en beter klink. Voor mij als keynote speaker en trainer is dat heel belangrijk. Mijn stem is immers mijn instrument, gevoelig en bevattelijk. Barbara werkt bovendien met  flair, sensitiviteit en humor.'

Annemarie Timmermans - gedragsveiligheidsexpert, auteur en spreker

darlaine_heitinga_stemcoaching_barbara_de_bruyckere_stempower

‘Met haar getrainde gehoor kon Barbara me precies vertellen waarom spreken voor mij nooit zo 'natuurlijk' voelde. Vervolgens liet ze me ontdekken hoe ik mijn stem kan inzetten om toch te doen wat ik het liefste doe: ruimtelijke verhalen vertellen en andere creatievelingen helpen uit hun schaduw te stappen. Ik pas haar adviezen over stemgebruik en gevoel overbrengen nu dagelijks toe.'

Darlaine Heitinga - interieurarchitect en design coach

tyana_golsteijn_barbara_de_bruyckere_stemcoaching_stempoweren
‘Barbara kon uit alleen mijn stem halen dat ik mijn Limburgse roots verstop. En dat ik daardoor bijna een karakter speel als ik ABN praat. Dat doe ik niet bewust, maar het gebeurt wél. Barbara liet me Limburgs praten en dan klink ik vrijer en speelser. Ze leerde me dat gevoel vast te houden als ik ABN spreek. Daardoor klink ik nu veel meer als mezelf. Heel boeiend. Een aanrader.'

Tyana Golsteijn - audio-engineer (Blackbirds Creatives)

Wil jij mensen ráken als je spreekt? 

Meld je aan voor mijn Stempowering Room op Clubhouse (gratis)